Personen
Synchroniseren met FLS
Medewerkergegevens synchroniseren met de planningsapplicatie.
Voor servicemedewerkers is het belangrijk dat de gegevens worden gesynchroniseerd met de planning. Dit gebeurt automatisch wanneer je de optie Synchroniseer met FLS aanzet.
Het beheer van servicemedewerkergegevens vindt altijd plaats in de PTI Beheertool en niet in de planningsapplicatie zelf. Klik op de medewerker in het overzicht, scroll in het zijmenu naar de optie Synchroniseer met FLS en vink deze aan.
Servicemedewerkers die zijn aangemaakt in de acceptatieomgeving kunnen niet worden overgezet naar de productieomgeving. In de productieomgeving moeten alle servicemedewerkers die in het veld met een tablet werken opnieuw worden aangemaakt.
